inclusion reloaded 01

У оквиру ЕРАСМУС + СПОРТ пројекта „INCLUSION RELOADED“ одржан је редовни годишњи састанак пројектних партнера. На састанку су сумирани досадашњи резулати као и планови за даље активности. Оно што треба нагласити, јесте да ће наш факултет бити домаћин међународног тренинга на коме ће се тестирати методологија за инклузивне активности и спорт. Односно испробаће се у пракси вежбе, игре и активности настале на основу искуства и знања свих партнерских организација.

Оно на шта смо посебно поносни је „Приручник – методологије за инклузивни спорт“ који ће бити објављен ускоро.
Састанак је одржан у Португалији у прелепом градићу Кашкаиш, близу Лисабона.

Пројекат “Inclusion Relaoded” имплементира Клуб за оснаживање младих 018 (КОМ 018) – Србија у сарадњи са Параолимпијским Комитетом Србије, Факултетом спорта и физичког васпитања, Универзитет у Нишу – Србија, Beyond Borders – Италија, CESIE – Италија, ПК “SPID” – Босна и Херцеговина, Спортски клуб за слијепе и слабовидне “Центар” Сарајево и Спорт Еволутион Аллианце (СЕА) – Португалија. Пројекат за заснива на 4 стуба:

Пројекат “Inclusion Reloaded” се имплементира у периоду 01.01.2023 – 30.06.2025 у 4 државе: Босна и Херцеговина, Италија, Португалија и Србија. Пројекат суфинансира Европска Унија кроз Ерасмус + Cooperation Partnerships.

inclusion reloaded 02

inclusion reloaded 03

inclusion reloaded 04

inclusion reloaded 05