Име и презиме Институција/Компанија Функција Електронска пошта
Ненад Стојиљковић Факултет спорта и физичког васпитања (Универзитет у Нишу)

Ванредни професор / Продекан за науку и међународну сарадњу

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ивана Бојић  Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Маја Војнић  Ош "9.српска бригада" Бољевац, СШ "Никола Тесла" Бољевац  Наставник, професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ратко Станковић  Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу  професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бојан Јоргић  Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу  доцент  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Дамир Ђошић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Томислав Окичић  Факултет спорта и физичког васитања Универзитета у Нишу  Редовни професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Игор Милетић  Infinity Pool LLC,  Frederick, MD USA    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Небојша Степановић  Coca - Cola  Продаја  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марко  Александровић  Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу  наставник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Саша Станисављевић  ОШ"Вук Караџић" Књажевац   Књажевац    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Славољуб  Узуновић  Факултет спорта и физичког васпитања  

Професор на предметима Плес, Друштвени плес, Фитнес

 Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Небојша   Трајковић  Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу  професор у звању доцента  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Маја  Јовановић  Гимназија "Светозар Марковић"  Проф. физичке културе  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Владимир  Митровић  ОШ"Бранислав Нушић" Доња Трнава  

Наставник физичког и здравственог васпитања

 Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бојан   Стаменковић  Monca Xtreme  Власник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
     
 Зоран  Милановић  Факултет спорта и физичког васпитања  Ванредни професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Милена Живковић Факултет спорта и физичког васпитања
Универзитет у Београду
Истраживач сарадник Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стеван Стаменковић Факултет спорта и физичког васпитања Доцент Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Андријан Тасић ОШ "Десанка Максимовић" Чокот Професор предметне наставе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Миљан Хаџовић Факултет спорта и физичког васпитања, Универзитет у Нишу

Истраживач - приправник

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Јелена Алексић Председник Плесног клуба Боом 018 Тренер Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Изет     Кахровић Државни универзитет у Новом Пазару Доцент Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ана      Николић  Вагрес инг  Фитнес инструктор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ана      Николић  Ауто шоп плус  Административни радник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Милан Глигоријевић  Aliaxis Utilities & Industry doo  Division manager  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Горан   Јоцић  Основна школа  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Душан  Николић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ана      Лилић  Факултет спорта и физичког васпитања, Универзитет у Нишу  

Истраживач-приправник

 Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Лидија  Букурић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Небојша Недељковић  ОШ " Љупче Шпанац" , СШ "Никета Ремезијански"      

Наставник физичког и здравственог васпитања

 Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Милена  Николић  Top Form  Тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ања     Лазић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Мирослав  Станковић  ОШ"Милорад Мића Марковић" Мала Иванча  Професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Предраг Маринковић  Удружење спорта за све "Тигрићи" - Прокупље  Наставник - тренер  predrag. lj. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ненад Стојковић  Медицинска школа Лесковац  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Владан Пиповић  ОШ „ Никола Скобаљић " Лесковац  Наставник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Милан  Прокоповић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Давид Живадиновић  Џонсон  Оператер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Драгана Берић  Факултет спорта и физичког васпитања Ниш  професор
 Саша    Марковић  ФСФВ Ниш  Наставник- редовни проесор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Мирсад Нуркић  ФСФВ Ниш  Ред. проф  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Радмила          Манчић  ОШ"Свети Сава"Пирот  Наставник физичког и здравственог васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јелица Стојановић Тошић  Адванцед доо Маркетинг стручњак  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Гордана Манић Факултет здравствених студија  Универзитета у Сарајеву Редовни професор Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Верица Величковић     Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Мирјана Стојановић Генерали осигурање Ментор Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сандра Стефановић Школа Наставник Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Никола Митић  Гимнастичарски клуб ,,Хајдук Вељко" Тренер Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Милан  Тосић  Гимназија  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Јелена Ђорђевић  ОШ "Свети Сава" и ОШ "Краљ Петар I"  Професор физичког и здравственог васпитања Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Наташа Бранковић  Факултет спорта и физичког васпитања  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Невена Вуксановић Парy  Children’s Tales International Kindergarten  English/P.E. Teacher  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Драгослава      Костандиновић  Школа за Музичке таленте-Ћуприја  професор физичког  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Дарко Димитријевић  Основна школа "Олга Милошевић "  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Бојан Бјелица  Факултет физичког васпитања и спорта, Универзитет у Источном Сарајеву  Доцент  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Небојша Стојановић  Медицинска школа "Др Миленко Хаџић"  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Марина Величковић  Oahu Volleyball Academy  Тренер одбојке  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сара Божић  Факултет  Истраживач  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Ивана Цветковић  Приватна фирма Ортопедија МЦ  Комерцијалиста  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Немања Стајић Градска управа Града Ниша Канцеларија за ванредне ситуације и одбрану Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Марија Миловановић     Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Миљана Костић  ОШ, Вук Караџић."  Наставник Физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Иван Милосављевић  Smart adventure  CEO  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Драгана Алексић  Факултет за спорт и физичко васпитање, Лепосавић  Ванредни професор за индивидуалне спортове  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марина Илијевић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Емилија Петковић  Факултет спорта и физичког васпитања Ниш  Редовни професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Владимир Савановић  Aptiv Contract Services Лесковац    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Миљан Благојевић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Миљан Стојановић  Фитнес Центар ФИТНЕС ПАРК, Москва, Руска Федерација  Персонални Тренер (Категорије Мастер) и Тренер Пливања (Категорије Мастер)  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јелена Вукосављевић Приватна Предшколска установа "Baby Palace Andjela" Београд  Сарадник за спорт  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јелена Миљковић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Миљко Стојановић  Глас Зајечар - медијска кућа  Новинар  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ивана   Игњатовић  Спортски центар "Чаир"  Инструктор, спасилац  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Александра      Ранђеловић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Биљана            Милановић  ОШ Свети Сава - Баточина  професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Новица Антић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ива Пауновић  Економска школа Пирот  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Младен Сточић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Саша Миленковић  ФСФВ  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Предраг Крстовић  Спортски  Центар Пирот          Лазаревац    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Александар Ђорђевић  Спортско Удружење Универзитета у Нишу  Спортски директор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Пеги Стоилков  St Philomena's Catholic High School for Girls  PE teacher  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Виолета Јовић  Предшколска установа "Пчелица"  Стручни сарадник за физичко васпитање  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Миљан Стојановић  Приватни предузетник  Пирот  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Драган Коцић  High Noon Sport Shop  Власник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Драгана Пауновић  Туристичка организација Жабари  ВД директор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јелена Цураковић Орлић  Delta Freight Systems LLC  Safetya manager  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марко Костић  Средња медицинска школа Београд  Помоћник директора  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марија Вељковић  ОШ "Д.Т. Каплар" -Књажевац  Наставник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бојан    Јовановић  Просвета, КСС  Професор физичког васпитања, тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Небојша Крстић  Т.Р.Неомес  Власник  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Милош Крстић  Ј. У. Спортско рекреативни центар Подина Сокобања  Директор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Весна   Давидовић  ОШ:Димитрије Тодоровић Каплар  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Драгана Павловић  ТПК  Параћин  Пакер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марко  Ђуровић  Факултет спорта и физичког васпитања, Универзитет у Нишу  Доцент  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Душан  Крстић  Средња школа ,Житорађа  Професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Athanasios  Pilitsis  "Baraze" football academy-"klaoudatos" ski school-Opstinski bazen Larise  Тренер фудбала и пливања, Инструктор скијања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јована Живковић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Стефан Јаневски  МУП Ватрогасац спасилац   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ђорђе  Николић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ивана Крстојевић  Фитнес клуб  Фитнес инструктор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Милош Богдановић  Градска Управа Зајечар  Саветник у области физичке културе и спорта  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Стефан Ђорђевић  Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Тамара Јовановић  Градска управа  Друштвене делатности-Управа за спорт  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Виолета Милошевић  ОШ"Бранко Крсмановић"Сикирица, ОШ"Радоје Домановић"Параћин  Наставник физичког и здравственог васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Југослав Петровић  Рукометни клуб Зајечар 1949  Тренер, спортски директор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Јелена Витковић  Фитланд студио  Фитнес инструктор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Тања Станковић  Johnson Electric  Оператер у монтажи  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Марија Цветковић  Спортско кошаркашко друштво  КК"Дубочица"  Оперативни тренер кошарке  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Владимир Исаиловић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стефан Станковић  Приватно запослен  Тениски тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Дијана  Костић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Емилија Урдар    Freelancer  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бојан   Андрејић  Интерспорт доо  Пословодја МЈ Зајечар  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бранка Субић  Кошаркашки Клуб  Кошаркашки тренер млађих категорија, и регионални тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Јелена Динић  Савез за рекреативни спорт Ниша  Технички секретар и координатор на пројектима  jmilanovic82@gmail. com
 Јелена Јовановић  Школа за основно и средње образовање "Царица Јелена" Ниш  Наставник у продуженом боравку у специјалним условима  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ана Ранђеловић  Уметничка школа"С.С.Мокрањац"  Професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Миодраг Митровић  Средња стручна школа  Професор физичке културе  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Миљана           Стаменковић  Миxи Фит Студио  Фитнес инструктор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Дејан Стошић Факултет за спорт и физичко васпитање, Универзитет у Приштини  Асистент- Индивидуални спортови са аналитиком и дијагностиком  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Бојана  Јовановић  Средња стручна школа  Професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Игор Димитријевић  ОШ Радоје Домановић/Параћин  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марко  Панић      Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Душан  Милетић  ОШ ''Свети Сава'' Суботинац, Алексинац  професор физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Невена Радосављевић  Хотел “Путник” Копаоник  Аниматор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Марко  Јовановић  Continental pools    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Кристина Милојевић  Walk This Way Malta  Strength and Conditioning coach  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Радован  Дејановић  Џудо клуб "13. Мај" у Јагодини  Тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Дејан Милановић  Средња школа  Професор  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Лука Радовановић  Фудбалски клуб Вождовац  Кондициони тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Саша Тошић  Основна и средња школа  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Владан Љубисављевић      vladaliba86@.com
 Милан  Ставел  Mesaimeer Sports Club  Кондициони тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Игор Перић  Завод за трансфузију крви Ниш    Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Ивица   Ивановић  Војска Србије  Командир одељења  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Стефан Луковић  Ватерполо клуб Наис  Тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Саша Стојковић  ОШ "Вук Караџић" - Дољевац  Наставник физичког васпитања, помоћник директора  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Стефан Поповић  Приватни сектор  Тренер  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Никола Ђорђевић    Аналитичар тржишта  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Никола Никић  Војска Србије  Референт за физичку обуку  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Мирна  Митић  Олимпијски комитет Катара     Кошаркашка федерација Катара  тренер женског националног тима У18  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Александар      Станојевић  ОШ Митрополит  Михаило Сокобања  Наставник физичког васпитања  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

 

FaLang translation system by Faboba
Bonus Veren Siteler – Bedava Bonus – Bedava Bahis – Çevrimsiz Bonus casino-matis.com - casino siteleri casino-matis.com - Casino Siteleri – En İyi Casino Siteleri – Yeni Casino Siteleri deneme bonusu veren siteler parimatch superbetin 1xbetcarat.com - 1xbet giriş sitesi thecasino4u.com - kumar blog sitesi Süperbetin bahsegel bahigo

Контакт

Факултет спорта и физичког васпитања
Чарнојевића 10а, 18000 Ниш

тел. +381 18 510-900
        +381 18 511-940
        +381 18 511-941

фах +381 18 242-482
   
e-mail: info@fsfv.ni.ac.rs

ж.р. 840-1782666-31

AR 200x200

FIS 2019 logo footer

Наш факултет на друштвеним мрежама:
fb buttontw buttong buttonyt button